Forside Nyheder

Få styr på ‘Game of Thrones’ inden sæsonstart med denne bot

-

Det fantastiske ved ‘Game of Thrones’ er de mange karakterer og komplekse narrativer.

Det udfordrende ved Game of Thrones er nøjagtigt det samme. Der er meget at holde styr på, især når en ny sæson står for døren – og der er nu mindre end to uger, til syvende og næstsidste sæson af ’Game of Thrones’ får premiere.

Hvis du ikke helt har styr på, hvem der er døde, hvem der er i live, og hvor de levende (og også visse døde) er på vej hen i forhold til at erobre jerntronen, så kan du få svar på dine spørgsmål med GoTBot.

Det er en Facebook Messenger-bot, der er lavet af det britiske firma Catch, og som du kan spørge om hvad som helst. Ofte kommer den med nogle sjove svar og dumme jokes, men der er også brugbar viden om, hvordan det nu lige var, at at Lord Greyjoy døde, og hvad Hodor hed, før han blev til Hodor.

Du kan finde chatbotten på Messenger ved at søge på G0TB0T – altså med nuller i stedet for o’er.

Eller du kan klikke her.

 

Annonce