Forside Indhold og distribution Film

Første kig på Spielberg’s ’Ready Player One’.

-

Ernest Clines roman ’Ready Player One’ er en af de mest omtalte sci-fi-bøger i de senere år.

Bogen handler om en fremtid, der er så dystopisk, at folk flygter ind i ’The Oasis’ – et virtual reality-system, hvor de kan leve helt andre liv end ude i den grimme, virkelige verden.

Det er naturligvis lige noget for Steven Spielberg, der har arbejdet på en filmudgave i adskillige år. Angiveligt bliver det så meget af et effektbrag, at Spielberg kommer til at nå at færdiggøre optagelserne til et par yderligere film, inden ’Ready Player One’ får premiere til marts næste år.

Filmen blev optaget færdig allerede sidste sommer, og al den mellemliggende tid går med at pudse effekter af, så det kan godt gå hen og blive lidt af en eksplosiv, cinematisk oplevelse. Vi har fået en forsmag på, hvordan det kan komme til at se ud, i forbindelse med Comic-Con, der fandt sted i San Diego i weekenden.

Den første trailer for filmen viser i den grad, at der er tale om en film, hvor der ikke er skruet ned for ambitionerne. Der er i øvrigt også en masse popkultur- og gaming-referencer i filmen. Kan du få øje på dem alle?

 

Annonce