Forside Nyheder

Hackere stjæler Game of Thrones manuskripter

-
Game of Thrones (Billede: HBO)

Hackere har sendt manuskripter til endnu ikke sendte Game of Thrones og Ballers and Room 104 afsnit til journalister. Og nu truer de med at lække det hele online.

Mere end 1.5 TB data er blevet stjålet fra HBO af hackere, der har sendt ene email til journalister med eksempler på det stjålne materiale til flere journalister i USA.

HBO har fejlet

I en mail indeholdende sætningen “HBO har fejlet”, og løfter om flere frigivelser af materiale snart, viser hackere at HBO stadig ikke har styr på deres interne sikkerhed når det gælder manuskripter til deres egne produktioner.

Annonce:

Manuskriptet som hackerne har sendt ud til journalister skulle være til det næste afsnit som sendes i Danmark næste mandag.

HBO har kæmpet med intern sikkerhed, og har tidligere fået flere afsnit frigivet. Derfor har HBO heller ikke udsendt et eneste afsnit til pressen før denne sæson.

HBO har også krævet at alle der arbejder med Game of Thrones bruger ekstra sikkerhed og 2-faktor sikkerhed på deres mailkonti, for at holde manuskripter sikre.

“Problemet er desværre bekendt for os i den verden vi er en del af” fortæller HBO CEO Richard Plepler i en email til sine ansatte, og fortsætter “Men ligesom sidst vi blev udfordret, så finder vi en vej igennem dette problem.”

Game of Thrones sendes i Danmark hos HBO Nordic, og nye afsnit i den aktuelle sæson 7 kan ses om mandagen.

Annonce:
KILDEThe Verge
Forrige artikelNu bliver Amazon et rigtigt filmselskab
Næste artikelApple software bekræfter ‘iPhone 8’ design
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.