Forside Indhold og distribution Film

James Bond vender tilbage i 2019

-

Så er der godt nyt til James Bond fans. MGM Studios har nu annonceret hvornår vi kan forvente at se 007 i biografen igen. Det bliver til november 2019.

Ifølge New York Times, så bliver det Daniel Craig, der tager endnu en tørn som agenten med ret til at dræbe. EON Productions som står for alt omkring rettighederne til James Bond, har sammen med MGM Studios annonceret på Twitter at filmen kommer i de amerikanske biografer den 8. november, og lidt tidligere i de europæiske biografer.

Filmen skrives af Neal Purvis og Robert Wade, der har stået bag manuskriptet til de seneste seks Bond film. Filmen som endnu ikke har fået en titel vil blive produceret af Eon’s Michael G. Wilson og Barbara Broccoli, der er datter af Albert R. Broccoli, der har stået bag et hav af James Bond film.

 

Pinewood Studios er bl.a. kendt for James Bond filmene. Foto: recordere.dk

Daniel Craig skulle være en done deal

Daniel Craig udtalte efter sidste 007 film (Spectre), at han hellere ville smadre et glas og skære sig i håndledene, end at fortsætte med at være Bond, men udfra kilder som New York Times har talt med, så er Craig altså 100% sikkert på rollelisten.

Så nu ved du hvad du skal lave i november 2019.

 

Annonce