Forside Produkter Mobil

Nu kan 3 kunder betale til Apple over mobilregningen

-
3 Huset i København

Den 18. juli kan 3 tilbyde sine kunder en ny mulighed for at betale over mobilregningen, når de køber ind i App Store, Apple Music, iTunes og iBooks.

Servicen vil være tilgængelig for alle 3-kunder i Danmark (både privat- og erhvervskunder). Med denne lancering tager 3 et dynamisk skridt i udviklingen af selskabets betalingsmuligheder og kundeservice.

Nu kan du handle hos Apple, og betale over mobilregningen.

Det bliver enkelt at bruge servicen. 3-kunder med et nyt eller eksisterende Apple ID skal vælge ”Mobilbetaling” som betalingsmulighed i kontoindstillingerne for App Store, Apple Music, iTunes og iBooks fra deres iPhone, iPad, iPod touch og Mac, eller på iTunes fra deres pc. Den nye betalingsmulighed vil automatisk blive registreret og vil straks tillade et køb fra et Apple produkt, som også gælder Apple TV og Apple Watch.

Annonce