Forside Nyheder

LG boss: Nu går vi ‘all out’ på OLED

-

LG Display dropper investeringer i LCD og sætter alle sejl til på OLED.

I forbindelse med fremlæggelsen af de seneste regnskabstal i LG Display, det datterselskab i LG-koncernen der udvikler og producerer displays, der kom chefen for LG Display med et særligt løfte.

LG Display vil nu bruge alle resourcer på OLED-forretningen og stoppe for yderligere investeringer i LCD. Udmeldingen kom fra direktør og bestyrelsesmedlem Han Sang-beom, det skriver avisen The Korea Times.

LCD har ellers været kerneindtægt for LG Display men nu slutter den æra. Fremover vil det kun være OLED der har fokus hos den koreanske displayproducent.

Det betyder dog ikke at LG stopper med at producere LCD-paneler her og nu. Men fokus, penge og udvikling flyttes til OLED.

“Though we are going all out for OLEDs, the LCD business should play a role as a solid foundation. We will try to balance LCDs and OLEDs 60 to 40”, lød det fra Han Sang-beom.

LG Display ser dog fortsat en efterspørgsel på high end LCD-paneler til computermonitorer og laptops.

Det er allerede meldt ud at LG Display investerer omkring 45 mia. kroner i en ny OLED-fabrik ved Paju i det nordlige Sydkorea.

Udover den investering så har LG Display planer om en OLED fabrik i Kina. Det bliver et joint venture med den kinesiske regering. Den fabrik bygges i Guangzhou og skal stå klar i 2020.

 

Annonce