Forside * Nyheder

Netflix har nu over 100 millioner abonnenter

-

Netflix er den ubestridte konge af videostreaming.

Ved firmaets seneste regnskabsfremlæggelse blev det offentliggjort, at Netflix nu har lige under 104 millioner abonnenter over hele verden.

Annonce:

Når man overvejer, hvor lang tids forspring de har haft der, er det måske ikke så overraskende at tæt på halvdelen af disse er i Netflix’ hjemland. 50 millioner amerikanere abonnerer på Netflix, hvilket er lidt under hver sjette amerikaner.

Når man tager i betragtning, at der som regel kun er ét Netflix-abonnement pr. husstand, og at der også tælles babyer og meget gamle mennesker med i USA’s befolkningstal, betyder det, at en meget høj andel af USA’s husstande har et Netflix-abonnement.

Hvis man tager udgangspunkt i den amerikanske føderalstats egne statistikker, er der lidt over 125 millioner husstande i USA, og hvis hver af de 50 millioner abonnenter er repræsentative for en husstand, er det altså 40% af alle amerikanske hjem, der har et Netflix-abonnement. Det bliver dog først et rigtigt imponerende tal, når man sammenligner med, hvor mange amerikanske hjem, der har et gammeldags kabel-abonnement. Det er nemlig omkring 42,5%. Netflix-abonnementerne er altså tæt på at overhale kabel-abonnementer i USA.

Men det går også fint udenfor USA. For første gang i år kan Netflix nemlig præsentere et overskud fra deres internationale forretning.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.