Forside Indhold og distribution Film

Oplev Nolans ’Dunkirk’ i 360 grader og VR

-

Christopher Nolans næste storfilm, ’Dunkirk’ kan gå hen og blive en af sommerens helt store hits.

Men for at gøre dette en anelse mere sandsynligt, er reklametrommerne nu for alvor begyndt at lyde, og et af PR-tiltagene er en VR-oplevelse. Har man en HTC Vive, en Oculus Rift eller en Samsung Gear VR, kan man opleve scener fra eller relateret til filmen, som var man der selv.

’Dunkirk’ handler om 2. verdenskrigs-slaget af samme navn, opkaldt efter den lille, franske kystby, hvor det hele foregik. Den korte version er, at flere hundrede tusinde britiske soldater var fanget mellem den engelske kanal og tyske tropper, der nærmede sig fra landsiden.

Kampene foregik både til lands, til vands og i luften, og det er netop det, man kan opleve i VR-miniversionen af ’Dunkirk’. Hvis du har en af de ovenstående VR-briller, kan du kigge efter den i den tilhørende app-butik.

Og hvis du ikke har, kan du få en del af oplevelsen lige her. Den er nemlig også på YouTube i en 360-graders version, og selvom det ikke er helt så absorberende som VR, er det alligevel ret effektivt at kunne kigge rundt i landskabet, mens ens Spitfire crasher ned i vandet.

 

Annonce