Forside Indhold og distribution Musik

Rygte: Kanye dropper Tidal

-
Foto: Rodrigo Ferrari/Wikimedia Commons

Kanye West har været en tro væbner for sin ven Jay-Zs musiktjeneste, Tidal.

Han var en af de første, der trådte til som medejere af Tidal, og har ligesom Jay-Zs hustru, Beyoncé, givet Tidal eksklusiv-rettighederne til adskillige af sine værker, om ikke andet i introduktionsperioderne.

Annonce:

Således var Kanye Wests album ’The Life of Pablo’ eksklusiv på Tidal længe før, den kom ud andre steder. Og det er netop problemet.

Ifølge TMZ skylder Tidal Kanye West tre millioner dollar – cirka 20 millioner kroner – i royalties for ’The Life of Pablo’, samt for musikvideoer, West har produceret til Tidal.

Angiveligt har det nu ført til, at Kanye West har droppet sit medejerskab af Tidal, og at der er dårlig stemning mellem ham og Jay-Z.

Jay-Z har i øvrigt selv netop udgivet et nyt album, ’4:44’ eksklusivt på Tidal. Men det siger nok en del om Tidals position blandt streamingtjenesterne, at det nye Jay-Z-album allerede skulle lande på de andre tjenester 7. juli.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.