Forside Nyheder

TV 2 Play: Kabel-klippere øger forbruget af live tv-streaming

-
TV 2 PLAY på Apple TV (Foto: TV 2 Danmark)

På streamingtjenesten TV 2 Play der udgør forbruget af live tv en stadig stigende andel.

TV 2 Play indeholder både live tv-kanaler fra ‘TV 2’-familien og on demand tv-arkiv.

Flere og flere husstande siger farvel til den gamle tv-distribution på kabel, satellit eller antenne. Men kabel-klipperne siger ikke nødvendigvis farvel til live tv.

Det mærker de på streamingtjenesten TV 2 Play, hvor ‘live tv’ kan streames via nettet istedet, eksempelvis til Apple TV, Chromecast eller udvalgte Smart TV.

På TV 2 Play udgør forbruget af live tv-streaming nu mere end halvdelen af det samlede forbrug. Det fortæller digital direktør på TV 2, Anders Blauenfeldt, til MediaWatch.

“Det er helt klart, at der en tendens i markedet til, at visse husstande helt opsiger traditionelle tv-pakker og sammensætter deres medieudbud via streaming. Hvor hurtigt det går, kan være svært at vurdere, men det er jo stadig en lille del af markedet totalt set”, fortæller Anders Blauenfeldt til MediaWatch, og fortsætter:

“For TV 2 er det utroligt vigtigt at være tilstede digitalt med et tilbud, så vi fastholder TV 2-sening hos disse kunder – og den stigende andel af live-tv forbruget, kombineret med den stigende andel af forbruget på fladskærme via Apple TV, Chromecast og SmartTV, vidner om denne bevægelse”.

TV 2 Play har over 300.000 betalende brugere.

 

Annonce