Forside Produkter Auto

Waze klar til Android Auto

-

Bilejere med Android Auto-kompatible biler og Android-telefoner behøver nu ikke længere nøjes med Google Maps.

Fra i dag begynder Google at rulle Waze ud til Android Auto. Det betyder, at man kan bruge en række af Wazes mest populære funktioner fra displayet i sin bil.

Annonce:

En af hovedfunktionerne i Waze – muligheden for at se og dele trafikopdateringer og vejforhold med andre Waze-brugere er således naturligvis stadig med.

Derudover får man Wazes mere intelligente måde at navigere på, og dens hyggelige, let tegneserieagtige design med op på displayet. Ligesom med Google Maps kan det hele styres med stemmen, men dog kun på engelsk lige nu.

Fans af Waze verden over har ventet i mange måneder på denne integration, der har været i betatest siden tidligere på året. Betatesten var dog kun for et begrænset publikum, men almindelige mennesker kunne skrive sig op til den.

Waze bør dukke op som mulighed, når opdateringerne til den og Android Auto er klar. Man tilgår den ved at klikke på kort-ikonet i Android Auto.

Annonce:
Forrige artikelApples øretelefoner var inspireret af stormtropper
Næste artikelKvinder foretrækker DR1 og mænd foretrækker TV 2
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.