Forside Produkter Connected Home

Alexa og AirPlay 2 flytter ind i Libratone ZIPP

-
Libratone Zipp med Alexa

Libratone kommer i efteråret med en spændende software opdatering, der giver ejere af nyere ZIPP højttalere adgang til Amazons Alexa i deres højttaler. Det betyder at den kan tage imod dine kommandoer med avanceret stemmegenkendelse.

Danske Libratone sætter en ære i at være på forkant med udviklingen, og på IFA i Berlin, har de to store nyheder med til nuværende og fremtidige ejere af Libratone ZIPP højttalere.

Det er lykkedes Libratone at integrerer Amazon Alexa Skills. Med den nye teknologi har du fuld kontrol over både ZIPP og alle tilsluttede enheder – alene med din stemmes magt! Med Alexas færdigheder integreret i ZIPP tager Libratone den frihed til nye højder, når du alene med din stemme kan kontrollere ZIPPs mange egenskaber og funktioner.

”Libratones mission er at sætte musikken fri. At du kan styre ZIPP med stemmen er et stort og vigtigt skridt i den helt rigtige retning. Nu kan du aktivere Libratone ZIPP og derefter bede Alexa om at skrue op for lyden via et device som for eksempel Echo Dot, ligegyldigt hvor du har placeret højttaleren,” siger Simon Peschcke-Køedt, VP Global Marketing hos Libratone Danmark.

 

Foto: Shutterstock.com

Jeg hører, hvad du siger

Ud over de grundlæggende muligheder med Alexa på Libratone ZIPP kan du bede Alexa om at udføre mere komplicerede opgaver. Bed for eksempel ZIPP om at spille et nummer med Drake, og straks sørger Alexa for, at det sker.

Eftersom Libratone ZIPP fuldt og helt integrerer alle Alexa-kommandoer, så åbner ZIPP samtidig op til en hel verden af smart home gadgets. Så med et letvægtsbatteri og et lækkert design, der passer ind i de fleste hjem, har du nu frihed til at placere og betjene din ZIPP, lige hvor du vil, når du vil!

Opgraderingen er gratis, og du får AirPlay 2 med.

Amazon Alexa Skills og integration tilbydes gratis til alle ZIPP og ZIPP MINI-ejere gennem en kommende softwareopdatering dette efterår. Eksisterende brugere vil automatisk få besked via Libratone-appen, når opdateringen er tilgængelig.

Faktisk er der endnu mere på vej. Apple AirPlay 2 forventes lanceret senere på året, og naturligvis er Libratone allerede forberedt for den kommende opgradering.

”Vi er meget stolte over at være en af de første producenter af wifi-højttalere, der kan tilbyde AirPlay 2-integration. Det vil yderligere styrke vores ambition om at gøre vores vellydende design-højttalere endnu mere avancerede,” siger Simon Peschcke-Køedt, VP Global Marketing hos Libratone Danmark.

Opdateringen til AirPlay 2 vil være tilgængelig kort efter, at Apple har frigivet den. Det vil naturligvis være gratis for ZIPP og ZIPP Mini-brugere at opdatere.

Annonce