Forside IFA IFA 2017

Opdateret: BeoVision Eclipse OLED TV ventes klar på IFA

-
Dette er IKKE BeoVision Eclipse, men en mockup. Illustration: recordere.dk

 

Opdateret 25/8 kl. 16 med ny mockup

Annonce:

Bang & Olufsen har tidligere annonceret et OLED TV til i år, og det ventes klar på IFA-udstillingen.

Fans af B&O venter spændt på IFA-udstillingen i næste uge, for det er her at den danske elektronikproducent ventes at lancere deres første OLED TV.

At B&O er på vej med et OLED TV er en gammel nyhed efterhånden. Det annoncerede daværende adm.direktør Tue Mantoni allerede sidste år, i forbindelse med at der blev indgået en aftale med LG om udvikling og produktion af selskabets tv-produkter.

Allerede sidste år bragte vi også en artikel om detaljerne i Bang & Olufsen OLED TV, som en kilde med kendskab til planerne forklarede det dengang.

Samarbejdet med den sydkoreanske elektronikproducent betyder at LG leverer TV-delen med OLED-skærm, og Bang & Olufsen leverer elementer som design, soundbar, stander/ophæng, fjernbetjening og en del af betjeningen.

 

BeoVision Eclipse

Navnet tegner til at blive BeoVision Eclipse, da Bang & Olufsen beskyttede det navn tidligere på året, og efterhånden som rygterne er tiltaget her efter sommer er det navnet som alle bruger.

Selve soundbaren kommer i forskellige design. Den billigste har stof front, mens der skulle blive mulighed for at købe en udgave med aluminium front også.

Billedet ovenfor er vores bud på udseende af soundbar, men det er vigtigt at understrege at det er en mockup. Det er IKKE B&Os OLED TV der er på det billede, men blot en recordere.dk illustration.

 

Klassisk B&O design

Personer der har set TV’et taler om at det ligner en tyndere/lettere udgave af BeoVision 7, som var et TV der havde en “løs” soundbar hængende under skærmen, eller et slankere BeoVision 14 hvor højttaleren for neden er erstattet af en soundbar.

Af skærmstørrelser ventes et 55″ og et 65″.

Fjernbetjeningen er en variant af BeoRemote One, men nu angiveligt bl.a. med direkte knapper for Netflix og Amazon.

Om alle de rygter holder vand får vi nok snart vished for. Bang & Olufsen holder pressemøder på IFA-udstillingen i Berlin. Første gang er onsdag d. 30. august om formiddagen.

 

Annonce:
Forrige artikelMicrosoft stopper salg af Xbox One
Næste artikelKlumme: ”Beklager, men det kan jeg ikke finde ud af endnu…”
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.