Forside * Nyheder

DR podcast om tv-serier

-
Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg følger i BINGE tidens populære serier. Foto:
Agnete Schlichtkrull / DR

DR satser på ny podcast om tv-serier. Programmet hedder BINGE.

TV-serier er blevet tidens store kulturfænomen. Vi konsumerer tv-serier på tv, på nettet og via streamingtjenesterne.

Den engelske betegnelse ’Binge-watching’ dækker over den praksis, hvor man umådeholdent ser flere afsnit af en enkelt tv-serie, tv-show eller film i træk.

Annonce:

I P3’s helt nye seriepodcast følger de to serieeksperter Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg tidens vigtigste og mest populære serier fra pilot til sæsonafslutning – sammen med skiftende kendte gæster.

Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg har før lavet radioprogrammet ’Stream Team’ på Radio24syv og ’Serieland’ på TV 2 Play, hvor de uge efter uge har tygget sig igennem timevis af serieunderholdning.

Denne gang vil de vælge serierne mere kritisk ud og til tider gå mere i detaljen – og følge udvalgte serier i længere tid.

 

Tilgængelighed

BINGE – med Frederik og Kasper har premiere tirsdag den 15. august og kan findes i DRs radio-app, på dr.dk/binge eller i den nærmeste podcast-app.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.