Forside * Featured

Elgiganten opgraderer på Frederiksberg

-
Elgiganten i Frederiksberg Centret. Foto: Elgiganten

Elgiganten klar med en opgradering på Frederiksberg. Butikken i Frederiksberg Centret står klar i nye klæder.

På fredag d. 25. august er Elgiganten klar til at byde kunderne indenfor til kædens nyindrettede butik i Frederiksberg Centret.

Efter måneders ombygning og indretning er adm. direktør i Elgiganten, Peder Stedal, på fredag klar til at løfte sløret for kædens city-butik i hjertet af Frederiksberg.

Annonce:

“Jeg tør godt love, at det er blevet Frederiksbergs suverænt flotteste elektronikbutik. Vi har taget alle de bedste erfaringer med fra vores nye flagskibsbutik på Strøget og overført dem til Frederiksberg. Alt det nyeste og bedste inden for elektronikken og hvidevarernes verden har vi samlet på 2 etager i Frederiksberg Centret”, fortæller adm. direktør Peder Stedal. og fortsætter:

“I Elgiganten er vi optagede af, at det skal være en inspirerende oplevelse at handle elektronik og hvidevarer, og med butikken her har vi sat nye standarder for, hvordan en centerbutik kan se ud”.

 

Den opgraderede butik i Frederiksberg Centret. Foto: Elgiganten

 

Tilgængelighed

Elgiganten i Frederiksberg Centret genåbner – med åbningstilbud – fredag d. 25. august kl. 7:00.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.