Forside Produkter Gadgets

Gear Sport og Gear Fit2 Pro, sportsure fra Samsung

-
Samsung Gear Fit2 Pro

Samsung lancererede i går to nye ure inden for kategorien wearables. Gear Sport og Gear Fit2 Pro, et opgraderet aktivitetsarmbånd med nye smarte funktioner og GPS. 

De nye Gear-produkter hjælper brugerne med flere forskellige aktiviteter, såsom træningsdokumentation og kost- og søvnanbefalinger, samt at være en coach og en hjælp til at opnå dine mål samtidig med at de beholder de grundlæggende funktioner i et smartwach. Gennem partnerskaber med førerende virksomheder som Spotify, Speedo og Under Armour i kombination med smart teknologi, er Samsungs nye wearables-produkter udviklet til at gøre træningen sjovere og mere udfordrende.

“Hos Samsung vil vi hylde alle, som vil have en aktiv og sund livsstil. Vi ønsker, at træning skal være for alle, uanset niveau og ambition, og samtidig vise at træningsprodukter ikke behøver være besværlige at anvende”, siger Ardelan Sohrevardi produktchef for Tablet & Wearables hos Samsung i Norden.

Nye muligheder med Gear Sport og Gear Fit2 Pro: 
Både Gear Sport og Gear Fit2 Pro har indbygget GPS og pulsmålere for at kunne gemme ruter, distancer, kalorieforbrænding og tempo med høj præcision. Begge modeller passer desuden rigtig godt til dem, som vil registrere og måle deres fremskridt til svømning. Og takket været en omfattende intern hukommelse og et unikt partnerskab med Spotify kan du som premium-bruger lytte til musik med Spotify Offline.

 • Vandtæt og velegnet til svømmetræning: Perfekt til al slags svømmetræning, måler og registrerer både længder og leg i svømmebassinet. Produkterne er 5 ATM-certificerede i vandtæthed.
 • Med Speedos seneste træningsapp, Speedo On, som er udviklet i Speedo Innovation Aqualab, er det enkelt at måle antallet af svømmetag, længde, puls, kalorieforbrug og hastighed.
 • Pulsmålere i topklasse: Med en forbedret nøjagtighed kan produkterne måle puls i realtid og både bruges til at holde styr på din hvilepuls og hjælpe dig til at nå din maxpuls.
 • Partnerskaber med premium brands: I samarbejde med Under Armour og Spotify får brugerne unik mulighed for at få en mere givende og sjovere træning. Med både Gear Sport og Gear Fit2 Pro har brugerne adgang til Under Amours træningsapps: Endomondo, MapMyRun, MyFitnessPal og UA Record,1 hvor brugerne kan holde styr på både træningsaktivitet og kost, og med Spotify Offline kan brugerne spille musik, som er downloadet til appen, selv uden internetopkobling og telefon.
 • Automatisk aktivitetsidentificering: Med hjælp fra den automatiske aktivitetsidentificering, som findes i produkterne kan sportsuret og træningsarmbåndet registrere følgende aktiviteter, når de gennemføres: gang, løb, cykling, roning eller dynamiske aktiviteter såsom dans og basket.
 • Personlig motivation: Med produkterne er det muligt at skabe en personlig aktivitetsplan med skræddersyede mål og påmindelser.

 

Samsung Gear Sport

Gear Sport: Et nyt, alsidigt smartwatch som understøtter en aktiv og balanceret livsstil
Gear Sport er både stilren og minimalistisk med en rund, buet Super AMOLED 1,2 tommer skærm og en brugerflade, som gør informationer og notifikationer tilgængelige selv på farten. Gear Sport gør det enklere for brugere at opnå sundheds- og træningsmål, den hjælper til med kosthåndtering og kan give anbefalinger til aktiviteter selv i offline-mode.

Med et slidstærk design kan uret håndtere flere forskellige omgivelser. Den ergonomiske og elegante form gør, at uret passer til enhver lejlighed. Men en bred vifte af farvemuligheder og en let udskiftelig 20 mm standardrem, som kan købes ved urforhandlere, er det enkelt at tilpasse urets udseende efter egen stil og smag. Gear Sport kommer i blå og sort og har følgende grundlæggende Gear-funktioner:

 • Fuld kontrol over aktiviteter på mobilen, såsom samtaler, meddelelser og notifikationer
 • En mængde af apps som gør din hverdag enklere, ex. flyselskabs-, golf-, navigations- og transportapps.
 • Kan kontrollere Samsungs IoT-enheder gennem Samsung Connect.
 • Fungerer som en fjernbetjening både til PowerPoint-præsentation og Samsung Gear VR.

Gear Fit2 Pro: Et avanceret aktivitets-armbånd med GPS
Udover de nye muligheder for at måle aktivitet i vand og puls i realtid har det nye Gear Fit2 Pro en indbygget GPS-måler, der enkelt registrerer både løbe- og cykelture med stor nøjagtighed. Gear Fit2 Pro har en buet Super AMOLED 1,5 tommers skærm og en højoplyst touch-skærm i farve, der gør det nemmere at læse opdateringer og notitser i realtid. Det nye sikre, ergonomiske aktivitetsarmbånd vejer ganske lidt og er bekvemt at bruge til mange forskellige typer af aktiviteter. Gear Fit2 Pro kommer i farverne sort og rød, og takket være de mange forskellige baggrunde, er det også et stilfuldt accessory.

Pris og levering

 • Gear Fit2 Pro: salsstart den 15. september, vejledende udsalgspris: 1.799 DKK
 • Gear Sport: vejledende udsalgspris: 2.599 dkk, kommer i oktober.

 

Fakta: Samsung Gear Sport er udstyret med 1.0 GHz Dual Core-processor, en buet Super AMOLED-skærm på 1,5 tommer (360 x 360) 302ppi. Full Color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass 3. Operativsystem Tizen, 20 mm armbånd. 4GB intern hukommelse og 768MB RAM-minne. Bluetooth® 4.2, Wi-Fi b/g/n, Gear Sport måler 42.9 x 44.6 x 11.6 mm, Gear Sport vejer 50g (uden armbånd), NFC, GPS/Glonass/Beidou. Batteri 300mAh, trådløs ladning. Sensorer: Accelerometer, Gyro, Barometer, HRM, Ambient light. 5 ATM vandtæthed, Kompabilitet: Samsung Galaxy med Android 4.3 eller senere, andre Android 4.4 eller senere, iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6s Plus, SE, 5 *iOS 9.0 eller senere. Gear Sport kommer i farverne sort og blå.

Fakta: Samsung Gear Fit2 Pro er udstyret med 1.0 GHz Dual Core-processor, en buet Super AMOLED-skørm på 1,2 tommer (216 x 432) 310ppi. Corning® Gorilla® Glass 3. Operationssystem Tizen, armband 125-165mm (S) 158-205mm (L). 4GB intern hukommelse og 512MB RAM-minne. Bluetooth® 4.2, Wi-Fi b/g/n, Gear Fit2 Pro måler 25.0 x 51.3mm, Gear Fit2 Pro vejer 34g (L) 33g (S), GPS/Glonass/Beidou. Batteri 200mAh, Pogo-laddning. Sensorer: Accelerometer, Gyro, Barometer, HRM. 5 ATM vandtæthed, Kompabilitet: Samsung Galaxy 4.3 eller senere, andre Android 4.4 eller senere, iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6s Plus, SE, 5 *iOS 9.0 eller senere. Gear Fit2 Pro kommer i farver sort og rød.

 

Annonce