Forside Nyheder

Google vil hjælpe nyhedsmedier med at sælge abonnementer

-

I fremtiden kan det være, det ikke bliver helt så nemt at læse nyheder via Google.

I stedet kan det være, Google prøver at lokke dig til at tegne et abonnement på et nyhedsmedie eller måske microbetale for nyhederne.

Annonce:

Ifølge Bloomberg er Google nemlig i gang med at blive venskabelige med en række nyhedsmedier, som ellers har haft et anstrengt forhold til Google, netop fordi aggregatorer som Google News har stjålet alle læserne.

Angiveligt skulle Google være i gang med at teste et nyt system sammen med New York Times og Financial Times, der kombinerer en nemmere betaling for nyheder med mere præcise annoncering for nyhedsmediernes abonnementsmuligheder.

Google skulle også være i gang med at indarbejde et system, hvor de er med til at begrænse, hvor mange artikler, du kan læse gratis på et nyhedssite, når du kommer ind via et søgeresultat.

Og endelig skal samarbejdet angiveligt også resultere i, at Google leverer en masse data om læserne til nyhedsmedierne, så de kan prøve at få dem ombord som betalende kunder ved at kommunikere direkte med dem.

Ifølge Bloomberg kommer til at høre mere om projektet i september.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.