Forside Nyheder

Google kan være på vej med Assistant-styret AirPod-konkurrent

-

Der kan være et par trådløse øretelefoner på vej fra Google, der skal tage kampen op med Apples tilsvarende.

Ligesom AirPods – og alle de øvrige, intelligente øretelefoner fra Jabra, Bragi, m.fl. – er disse øretelefoner lavet til at kommunikere med f.eks. din smartphone via en virtuel assistent.

I Googles tilfælde er det dog naturligvis Google Assistant, der er på banen for at hjælpe dig med dine gøremål.

Det er også referencer til netop Google Assistant, som snushane-reportere hos 9to5Google har fundet i koden på den seneste version af Google-app’en til Android. I koden ligger der tekstbidder gemt, der instruerer brugeren i, hvordan man bruger Google Assistant på en ikke-navngivet device.

At der er tale om enten øretelefoner eller hovedtelefoner, står dog ganske klart. I en af tekstbidderne refereres der nemlig til, at man skal trykke på knappen den venstre ”ørekop” for at aktivere Google Assistant.

Om det betyder, der er tale om oven-på-øret-høretelefoner eller in-ear-øretelefoner, er svært at sige. Men Google forventes at afholde en hardware-præsentationsevent i løbet af efteråret, hvor vi formentlig får mere at vide – også om de kommende Pixel-telefoner.

Annonce