Forside Nyheder

HBO efter nyt læk: Vi forhandler ikke med hackere

-

Hackerne bag angrebet på HBO tidligere på måneden forsøger stadig desperat at få penge ud af tv-selskabet.

Men HBO nægter at give sig.

Hackerne har angiveligt stjålet omkring halvanden terabyte med data, hvilket inkluderer en række afsnit fra tv-serier som ’Ballers’ og ’Insecure’, der på daværende tidspunkt ikke var blevet vist endnu. Disse blev lækket, sammen med nogle få e-mails, der skulle være en forsmag på, hvad hackerne lå inde med.  Der var også et manuskript til et ’Game of Thrones’-afsnit iblandt tyvekosterne.

Hackerne ville have millioner af dollars ud af HBO, men de nægtede at betale noget som helst.

Nu har hackerne så lækket lidt mere fra hacket, denne gang er det blandt andet uviste afsnit af serien ’Curb Your Enthusiasm’, som mange formentlig kender som den serie, ’Klovn’ er baseret på.

Hackerne har også tidligere vist et screenshot af en e-mail, hvor HBO angiveligt tilbyder en løsesum på 250.000 dollar som en slags betaling for at have fundet sikkerhedshullet i HBOs system. Ifølge Hollywood Reporter er der dog tvivl om denne e-mails ægthed.

Og uanset hvad kommer der nu meget kontante udmeldinger fra HBO. I en udtalelse på vegne af firmaet til Variety siger HBO, at »Det er nu bredt kendt, at vi har været udsat for et cyberangreb. Hackerne kan fortsætte med at lække ting efterhånden for at få opmærksomhed i medierne, men det spil vil vi ikke være med i. Vi kommunikerer ikke med hackerne og har ikke tænkt os at kommentere, hver gang, der lækkes noget nyt.«

Om det kan afgøre sagen, vil vise sig i de kommende uger.

Annonce