Forside IFA IFA 2017

Kæmpe QLED IMAX gaming skærm fra Samsung

-
Samsung CHG90 QLED Gaming Monitor

Der var både støvsugere og hurtige vaskemaskiner på Samsungs pressemøde i Tempodrom i Berlin, men det var en kæmpe gaming monitor, der stjal scenen.

Hvis du har plads nok på bordet, og ikke ønsker at have to skærme ved siden af hinanden, så præsenterede Samsung en 49 tommer 32:9 HDR (High Dynamic Range) gaming skærm på deres pressemøde på IFA i Berlin.

Med en opløsning på 3840 x 1080, og skærmen svarer til at have to 27 tommer skærme ved siden af hinanden, og især folk der elsker at spille f.eks. flysimulator må slikke sig om munden.

Annonce:

“Gamere får en mere realistisk oplevelse med den nye CHG90 skærm”, fortæller Seog-gi Kim, som er Executive Vice President of the Visual Display Business hos Samsung Electronics.

Skærmen kører 144 Hz refresh, og kan også køre 60Hz/120Hz hvis det er nødvendigt. Skærmen understøtter Quantum dot og HDR, der har en “game mode” indstilling.

Skærmen understøtter også Picture-in-Picture, hvis du har mere end et signal ind i skærmen. Skærmen har to HDMI indgange og Displayport.

Pris og levering

Skærmen kommer på markedet i efteråret, og den endelige pris er ikke kendt.

Annonce:
Forrige artikelNye spionfotos: ”Tynd software-bar” erstatter Home-knappen i jubilæums-iPhone
Næste artikelGear Sport og Gear Fit2 Pro, sportsure fra Samsung
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.