Forside Produkter Gadgets

Ny Inspiron gaming bærbar fra Dell

-
Dell Inspiron 15 7000

Dell har netop lanceret Inspiron 15 7000 og Inspiron Gaming Desktop som en del af den nye Inspiron Gaming-serie, der er designet til gamere. 

Dell Inspiron 15 7000 er en gaming laptop, som har grafik og ydeevne af højeste kvalitet med NVIDIUA GeForce GTX 1060-grafikkort, NVIDIA Max Q Design-teknologi og de nye 7. generations Intel® Core™-processorer. To støjsvage blæsere holder den højtydende laptop afkølet, når computerspil kører for fuld styrke. Billederne står knivskarpt på den refleksfri IPS-skærm i enten Full HD eller 4K Ultra HD-kvalitet, og lyden gengives præcist via Waves MaxxAudio Pro-software.

Det nye design på Dell Inspirons 2×2 Wi-Fi-antenne giver en solid og stabil trådløs ydeevne, hvor gaming og videoindhold bliver prioriteret med Dells SmartByte-software, så spil og videoer kører gnidningsløst – selv når der er tunge downloads i gang. Med et nyt og hurtigt opladende batteri kan 80 procent af batteriets fulde kapacitet opnås på bare en time, og Thunderbolt 3-portene kan tilslutte flere enheder til Dell Inspiron 15 7000. Sidst, men ikke mindst, kan brugerne nemt og effektivt logge på med en fingeraftrykslæser, som understøtter Windows Hello.

Inspiron Gaming Desktop kommer med de nyeste AMD Ryzen-processorer med SenseMI-teknologi, VR-parat grafikkort fra AMD eller et diskret grafikkort fra NVIDIA, som understøtter dual-grafik. Derudover får du Waves MaxxAudio Pro med Performance 7.1 Channel HD-audio, stor harddiskkapacitet qua SSD og mulighed for dual-drive samt mulighed for opgradering af lagringsplads.

Annonce:
Dell Inspiron 15 7000

Priser og tilgængelighed:

Inspiron 15 7000-serien er tilgængelig hos udvalgte forhandlere til en vejl. udsalgspris fra 7.490 kr.

Annonce: