Forside Produkter Mobil

Nye billeder: iPhone 7s med glas bagside og mulig trådløs opladning

-
iPhone 7s dummy. Foto: Sonny Dickson via 9to5mac.com

Det er dukket billeder op af det der angiveligt er en dummy af iPhone 7s, og de viser glas bagside med mulig trådløs opladning.

Der har været skrevet en del om ‘iPhone 8’ (eller hvad den model nu kommer til at hedde). Men der forventes et par iPhone-modeller mere, nemlig iPhone 7s og 7s Plus.

Sonny Dickson, en af specialisterne i læk af billeder og anden info, er kommet i besiddelse af disse billeder og videregivet dem til 9to5mac.com

Billederne viser angiveligt en dummy af iPhone 7s Plus. En dummy er en telefon der ikke virker, den har ingen fungerende indmad.

Apple har tradition for at udlevere dummy-enheder til udvalgte producenter af tilbehør, for at de kan få deres produkter klar inden lanceringen.

 

iPhone 7s dummy. Foto: Sonny Dickson via 9to5mac.com

 

Det særlige ved Apples dummy-enheder er at de i design, detaljer og vægt matcher den ægte vare. De mangler noget i forarbejdningen, men matrialerne er de samme på dummy-enhederne som på de endelige telefoner.

Hvis disse billeder er af en iPhone 7s dummy som angivet, så viser de at Apple bevæger sig væk fra metalbagsiderne til fordel for glas.

Da ‘iPhone 8’ ventes at få trådløs opladning, så kan glasbagsiden være en indikator på at det får iPhone 7s og 7s Plus også.

Apple ventes at præsentere de nye iPhone-modeller til september.

 

iPhone 7s dummy. Foto: Sonny Dickson via 9to5mac.com

 

Annonce