Forside Nyheder

Nye spionfotos: ”Tynd software-bar” erstatter Home-knappen i jubilæums-iPhone

-

Nyhedsmediet Bloomberg har fået fat i nogle fotos af den kommende jubilæums-udgave af iPhone, som nogle allerede kalder for iPhone 8.

De har ikke offentliggjort billederne, men har i stedet beskrevet, hvad de indeholder. En af de nye ting, der ikke tidligere har været en del af rygtestrømmen omkring den nye luksus-iPhone, er hvordan, Apple vil erstatte Home-knappen.

Fordi skærmen går næsten helt ud til kanten, er der ikke plads til en Home-knap, og rygterne er da også gået om, at den forsvinder. Vi har hørt om, hvordan Apple vil erstatte Touch ID-funktionen ved at indføre ansigtsgenkendelse, men hvad med almindelige funktioner som at vende tilbage til app-oversigten eller adgang til multitasking via knappen?

Disse vil ifølge Bloomberg blive erstattet af en tynd software-bar i bunden af skærmen. Denne kan man så stryge opad for at låse telefonen op, og er man inde i en app, kan man gøre det samme for at starte multitasking.

Stryger man den videre op, kommer man tilbage til app-oversigten.

Det skal nok ses i virkeligheden for at være forståeligt, og det får vi formentlig chancen for, når Apple holder deres event 12. september.

Annonce