Forside IFA IFA 2017

Philips klar med ny OLED Topmodel – 9 Series

-
Philips OLED 9 Series

På IFA 2017 i Berlin var Philips (TP Vision) klar med en ny topmodel i deres OLED familie. TV’et hedder OLED 9 Series.

Det er Philips OLED-TV i 65” i 9-serien. TV’et kombinerer den nyeste OLED-teknologi med Philips P5 Perfect Picture-processor og baggrundsbelysningen Ambilight på tre sider.

Denne kombination gør det til den nye topmodel i sortimentet hos Philips TV.  Det nye TV kan også levere et peak white output på 900 nits, hvilket sikrer eminent kontrast mellem de lyseste og de mørkeste dele af billedet. 9-serien har en wide color gamut på 99% DCI-P3.

Annonce:

Betragtningsvinklen er øget, så du er sikret god kvalitet næsten uanset hvor du sætter dig. P5 tilføjer 25 % flere processor-features og 25 % øget processorkraft sammenlignet med den prisvindende Perfect Pixel Ultra HD-motor.

P5 har kraft nok til at håndtere de enorme mængder data, som Ultra HD- og 4K-billeder leverer, ligesom den korrigerer for støj og andre fejl i billedet.

 

Galleri

 

Ambilight integreres på en helt forrygende måde i 9-serien takket være den ultratynde ramme, som gør, at der nærmest er en usynlig overgang. Det tresidede Ambilight skaber en endnu større oplevelse for seeren. TV’ har tillige indbygget et high-end 60W lydsystem i foden.

Dette 65” OLED-TV har Googles certificerede Android TV-system, som giver adgang til et hav af TV-app’er, tjenester og indhold i Google Play Store, samt adgang til Philips Smart TV-indhold.

Pris og levering

Hverken pris eller hvornår TV’et kommer på markedet blev annonceret på IFA.

 

Annonce:
Forrige artikelPanasonic UHD recorder klar til Danmark
Næste artikelVIFA viser lille ny Reykjavik højttaler frem på IFA
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.