Forside Baggrund

Så sker det endelig, NEEO fjernbetjening på vej

-
NEEO og Brain fjernbetjening og hub

Det er lige før man har glemt hvad det var man bestilte i 2014, men nu fortæller CEO Raphael Oberholzer at de er klar til at udsende NEEO fjernbetjeningen til dem som har bestilt.

NEEO har brugt tiden på at gøre klar til stor-produktion, og selvom ventetiden har været lang, så virker det som om at NEEO ikke bare har lavet en fjernbetjening, men et kæmpe økosystem omkring både udviklere og stemme-genkendelse.

 

Annonce:

Udsendelse af fjernbetjeninger starter i dag

CEO Raphael Oberholzer fortæller at de nu er klar til at sende de bestilte enheder ud, og at man har lært af de fejl man tidligere lavede ved valg af leverandør.

“Problemerne skyldes at den leverandør vi havde valgt som lille startup ikke var gearet til at lave så mange enheder, og så måtte vi på jagt efter en ny og større leverandør. Det har vi fundet nu, og så er det vigtigt at kvaliteten følger med, for man kan ikke opgradere leveret hardware, kun software, og kvaliteten er vigtig” fortalte Raphael Oberholzer til recordere.dk tidligere på året.

Nu har man en stor investor med i virksomheden, og man har selv produceret de maskiner som bygger de mange prototyper. “At bygge et stort produktions-miljø, tager næsten lige så langt tid som at bygge den enhed man vil producere.”

Recordere.dk bestilte selv deres enhed i februar 2015, og skal nok komme med en anmeldelse om det var ventetiden værd, når vi på et tidspunkt modtager vores enhed.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.