Forside * Nyheder

Samsung læk: Her er Samsung Galaxy Note 8

-

Samsung Galaxy Note 8 – Foto: @Evleaks

Igen er det Evan Blass der kan sende et skarpt billede ud af en kommende telefon. Denne gang er det Samsung Galaxy Note 8, der ellers først præsenteres den 23. august.

Twitteren @Evleaks har gjort det igen, og har i nat dansk tid udsendt et billede af den kommende Samsung Galaxy Note 8 i farven Midnight Black via sin Twitter konto.

Billedet viser kun forsiden af den nye Note, og minder meget om Galaxy S8 med infinity edge skærm, og ingen fysiske knapper på forsiden.

Annonce:

Der er ikke lækket meget mere endnu, udover at den naturligvis kommer med dual-kamera på bagsiden, og så må vi nok også forvente at den har ansigtsgenkendelse ligesom S8. På billedet er det også svært at se hvor Note Pen’en er gemt.

@Evleaks billede minder iøvrigt meget om de renderinger vi tidligere har set, udover at kameraet ikke ligger ned som på de første modeller vi så.

 

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.