Forside Nyheder

Se den første trailer for Netflix’ næste Marvel-satsning: ’The Punisher’

-

Nu, hvor ’The Defenders’ er landet på Netflix, vender streamingtjenestens partnerskab med Marvel blikket mod den næste, store lancering.

Det bliver ’The Punisher’, der er kommet på film i flere omgange, men karakteren er næppe blevet bragt til live med større succes end det skete i anden sæson af ’Daredevil’ på Netflix.

Nu får ’The Punisher’ så sin egen serie. Vi ved ikke, hvornår afsnittene lander, for Netflix har været så venlige at censurere datoen med en sort bjælke i YouTube-beskrivelsen og med digital støj i traileren. Men de har ladet årstallet være, så vi ved, at det bliver senere i år.

Det er nu heller ikke fordi, traileren fortæller så meget om handlingen, men det ligner noget med masser af action og destruktion. Det lader dog også til at Netflix og Marvel har valgt at satse på den samme type personlige, interne følelseskamp, der gjorde både ’Jessica Jones’, de første par sæsoner af ’Daredevil’ og til dels ’Luke Cage’ mere interessante end blot ren superhelte-gas.

Om ’The Punisher’ kommer tættere på disse serier, eller bliver sablet ned af anmelderne, ligesom ’Iron Fist’ blev det, ved vi i løbet af det næste halve år.

 

Annonce