Forside Produkter Multirum

Sonos: Accepter medlytning på ny talestyring

-

Sonos er klar med ny fortrolighedspolitik der beskriver hvilke data de indsamler.

Sonos har tidligere teaset for at der kommer talestyring til musiksystemet, og nu er de øjensynlig ved at være klar til premieren.

Annonce:

Ihvertfald udsender de nu en ny fortrolighedspolitik, som skal accepteres for at musiksystemet kan benyttes, og der er ingen mulighed for at takke nej.

“Sonos indsamler dit navn, dit telefonnummer, din e-mailadresse, din leveringsadresse, dine betalingsoplysninger, lokalitetsdata, IP-adresse, sociale identifikatorer, data indsamlet via cookies eller lignende teknologier, funktionelle data, såsom registrerings- og systemoplysninger, samt yderligere brugsdata, som for eksempel ydeevne- og aktivitetsdata”, forklarer Sonos under ‘Ofte Stillede Spørgsmål’ i den ny fortrolighedspolitik, og de fortsætter:

“Vi indsamler også lyddata, når du har aktiveret stemmestyring eller Trueplay-teknologi til rumtuning”.

 

Lyd opsamles til stemmestyring og rumkorrektion

Hvad stemmestyring angår, så uddyber Sonos at de ikke selv opbevarer lydoptagelserne fra hjemmet, men sender dem videre til den valgte stemmestyrede assistent, eksempelvis Amazon Alexa.

Ved Trueplay rumkorrektion benyttes lydoptagelserne til at analysere rummet og beregne den optimale korrektion.

Af taleassistenter har Sonos tidligere fortalt at de arbejder med Alexa (Amazon), Siri (Apple) og Cortana (Microsoft).

Sonos sender den nye fortrolighedspolitik ud til kunderne indenfor de næste dage. Men vi er klar med et smugkig på den, læs mere her:

Læs FAQ – Ofte stillede spørgsmål – til Sonos nye fortrolighedspolitik her.

 

Annonce:
KILDESonos
Forrige artikelSonos fortrolighedspolitik: Ofte stillede spørgsmål
Næste artikelApple må afgive 2. pladsen i dele af Europa til Huawei
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.