Forside Produkter Mobil

Her er specs på Samsung Galaxy Note 8

-
Samsung Galaxy Note 8 – Foto: @Evleaks

Den velkendte kilde til lækager i mobilverdenen, evleaks, er klar med specifikationerne på Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8 præsenteres først på et event i New York d. 23. august, men det lader til at Samsung har svært ved at holde på hemmelighederne denne gang.

For forleden lækkede billeder af telefonen, og nu kan den velkendte kilde til lækager i mobilindustrien (Evan Blass / evleaks) nu præsentere det han selv kalder “final specs” på den. Det skriver han på VentureBeat.

Her er hans oplysninger:

Note 8 bliver støv- og vandafvisende efter IP68. Designet lægger sig op af det der kendes fra Galaxy S8 (og S8+).

Med en 6,3″ skærm er Note 8 en anelse større end S8+ og kanterne på skærmen er skarpere hvor S8+ har blødere afrundede kanter.

Størrelsen er 162,5 mm x 74,6 mm, med en tykkelse på 8,5 mm. Skærmformatet er 18.5:9 med en opløsning på 1440 x 2960.

Ligesom i Galaxy S8 så kommer telefonen med Samsungs egen Exynos 8895 cpu/system-chip. Pånær i USA hvor telefonen lanceres med Qualcomm Snapdragon 835.

Samsung Galaxy Note 8 får mere RAM. Hvis S8 har 4GB så har Note 8 6GB RAM. Dertil 64 GB flashram og et microSD-slot for ekstra hukommelseskort.

På bagsiden sidder 2 styk 12 Mpixel kameraer. Det ene med vidvinkel optik på f1.7 og det andet med tele-optik på f2.4 og dual-pixel autofokus og mulighed for 2x optisk zoom. Begge kameraer har optisk stabilisering.

Batteriet er på 3300 mAh med mulighed for hurtigopladning, og der er mulighed for opladning trådløst eller gennem USB-C.

De første farver bliver ‘Midnight Black’ og ‘Maple Gold’, som er dem der ses på billedet øverst i artiklen. Senere følger farverne ‘Orchid Grey’ og ‘Deep Sea Blue’.

 

Pris og tilgængelighed

Prisen påSamsung Galaxy Note 8 ventes at starte ved €1,000 (omregnet kr. 7.500).

Levering fra september.

 

Annonce