Forside Nyheder

Tech-kanalen LivingSmartTV er lukket

-
Kenneth Wedmore Lund i tv-studiet. Foto: LivingSmartTV. Illustration: recordere.dk

LivingSmartTV, et dansk tech-medie med magasin og YouTube-kanal, er lukket.

LivingSmartTV blev startet som en dansk kanal på YouTube, af Kenneth Wedmore Lund tilbage i 2010.

Det blev til mange podcasts, primært med tips til brug af Apples produkter. Et tilbud fra tv-kanalen DK4, om et ugentligt tech-magasin, gav premiere indenfor “flow tv”.

Samarbejdet med DK4 sluttede i 2012, hvor LivingSmartTV fortsatte som selvstændigt tech-magasin og YouTube-kanal.

Tilbage i januar i år blev det annonceret at LivingSmartTV ville lukke ned, og her per 1. august er resten (hjemmesiden) blevet lukket ned.

Herunder bringer vi afskedsteksten i sin fulde længde.

 

LivingSmartTV skriver

Livingsmarttv var en dansk tech-kanal på YouTube som blev startet i 2010 af Kenneth Wedmore Lund, der lavede ugentlige podcast primært med tips til at få mere ud af Apple-udstyr.

Podcasten var over en årrække den mest downloadede i kategrien på iTunes. En af kommentarerne på podcastet var fra en producer på tv-statione DK4, som tilbød 25 minutters sendetid hver uge på DK4 og Livingsmarttv tog imod tilbudet.

I 2012 valgte Livingsmarttv at stoppe leveringen af udsendelser til DK4 og lavede i stedet sin egen YouTube-kanal som kom op på ca. 14.000 subscribers og medførte en kåring af Kenneth WedMore Lund som “Årets mandlige videoblogger”.

Senere fik Christian “Brille” Valbjørn job ved Livingsmarttv, hvor han primært producerede Android- og gaming-relateret indhold. Christian “Brille” Valbjørn stoppede dog i år 2015 ved Livingsmarttv til fordel for at blive selvstændig videoproducer.

Kanalens mest populære udsendelser blev CLICK-serien, som blev skabt efter samme koncept, som DRs So Ein Ding samt liveudsendelserne med direkte streaming fra Apples Keynotes, hvor det på sit mest populære tidspunkt i 2015 (lancering af iPhone 6S) trak over 200.000 seere til livestreaming fra Living Smart-studiet med gæster og medværter.

Den 16. januar 2017 blev det offentliggjort, at kanalen lukkes og 1. august 2017 blev websitet sat offline.

Kilde: LivingSmartTV

 

Annonce