Forside Nyheder

The Tick: Amazons bud på en anderledes superhelteserie

-

Denne underlige blå superhelt er Amazons bud på en humoristisk superhelteserie.

I en verden hvor superhelte har været virkelige i årtier, indser en revisor med ingen beføjelser, at byen er ejet af en superskurk. Mens han kæmper for at afdække sammensværgelsen, falder han i samme liga med en underlig, blå superhelt…

Serien er baseret på Ben Edlunds karakter af samme navn, og er et anderledes, humoristisk bud på en superhelteserie. I serien følger vi den beskedne revisor, Arthur (Griffin Newman). Arthur er den eneste, som stadig tror på, at The Terror (Jackie Earle Hayley) stadig er i live.

I The Tick-universet har superhelte såvel som superskurke nemlig været en del af hverdagen så længe, at de efterhånden er blevet normaliserede. Derfor er der heller ikke mange, der tager truslen fra The Terror seriøst. Men Arthur ved bedre og teamer up med The Tick (Peter Serafinowitz).

Amazons The Tick får verdenspremiere fredag d. 25. august. The Tick udkommer i 12 afsnit à 30 minutters varighed.

Se traileren her ovenfor.

 

Tilgængelighed

The Tick har premiere fredag d. 25. august på streamingtjenesten Amazon Prime Video.

 

Annonce