Forside Baggrund

TV-streaming status juli 17: Netflix størst, HBO vokser

-

Sådan fordeles forbruget blandt de forskellige tv-streamingtjenester i Danmark per juli 2017.

Samsung har, i samarbejde med analysefirmaet YouGov, taget pulsen på hvilke streamingtjenester som vi forbruger aktuelt.

Annonce:

Denne friske undersøgelse viser at Netflix fortsat er den mest populære streamingtjeneste i Danmark. Hele 42% af den voksne befolkning benytter den.

På 2. pladsen kommer DR TV streaming efterfulgt af YouTube, Viaplay og TV 2 Play.

HBO Nordic er ved at komme godt med i Danmark nu. De ligger nu og konkurrerer med TV 2 Play og Viaplay om at være med i top 3 over kommercielle streamingtjenester i Danmark.

Det skal dog bemærkes at YouGov-panelet, der benyttes til undersøgelser af denne art, ikke har børnene med. Da HBO Nordic ikke er for børn, så vil de nok falde en smule tilbage hvis samme måling blev foretaget blandt alle aldersgrupper.

Undersøgelsen viser også at en filmtjeneste som Blockbuster (TDC) benyttes mindre end C More, men at de er større end Amazon, Google og SF Anytime tilsammen.

Hver 4. voksne dansker streamer fortsat ikke TV.

 

Hvilke streaming sites/udbydere bruger du?

Kilde: Samsung / YouGov

 

Om undersøgelsen

Undersøgelsen, som YouGov har foretaget for Samsung, er udført i perioden 28/6 – 3/7 2017 blandt danskere i alderen 15-74 år.

1.007 personer deltog. Data er indsamlet så det udgør et repræsentativt udsnit af den danske befolkning.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.