Forside Nyheder

’Walking Dead’-skaber laver serier med Amazon

-

Det kan godt være, at ’The Walking Dead’ virker som en lang, eksistentiel krise uden udsigt til en lykkelig udgang.

Men på et eller tidspunkt skal både tv-serien og tegneserien den er baseret på, have en ende. At dette er et uafvendeligt faktum er lige blevet bekræftet ved at vi nu ved, at seriens primære hovedmand er begyndt at tænke på noget andet.

Robert Kirkmans firma, Skybound, der også står bag både ’The Walking Dead’ og ’Fear the Walking Dead’, har netop indgået en aftale med Amazon om, at de bliver ”førstevælgere” og får lov at se alle nye koncepter og idéer fra firmaet før alle andre.

Derudover skal Kirkman arbejde direkte med Amazon om at udvikle tv-serier til tech-gigantens videotjeneste. Samarbejdet er ikke videre udspecificeret, og kan derfor både udmønte sig i helt nye serier, eller i serier baseret på andre af Kirkmans og Skybounds tegneserier.

Ud over ’The Walking Dead’ er en anden Skybound-tegneserie allerede et tv-hit, nemlig ’Outcast’, der netop har overstået sin anden sæson.

Annonce