Forside Indhold og distribution Film

YouSees tv-kunder kan snart streame Paramount film

-
Aftalen med Viacom giver ikke kun YouSees kunder adgang til de nyeste film fra et af Hollywoods største studier, de får også mulighed for at se eller gense en række klassiske film som The Godfather, Star Trek og Shutter Island.

En ny dugfrisk aftale sikrer størstedelen af YouSees tv-kunder adgang til filmselskabet Paramounts film kort efter, de har gået i biografen.

I løbet af efteråret får ca. en fjerdedel af de danske husstande mulighed for at streame film fra Paramount, der bl.a. står bag filmhits som Arrival, Mission Impossible og The Big Short, som en del af deres tv-pakke.

YouSee har nemlig indgået en aftale med Viacom, der står bag Paramount, som betyder, at størstedelen af tv-kunderne får de nyeste film fra Paramount samt et bredt udvalg af filmklassikere og mere end 800 episoder af populære tv-programmer fra de Viacom-ejede kanaler MTV og Comedy Central.

Annonce:

 

Glæde hos både YouSee og Viacom

”Det er første gang, at så mange danskere får adgang til at streame helt nye premierefilm via deres tv-pakke. Helt konkret får en stor del af vores kunder nu mulighed for at se Paramounts suveræne og ofte prisbelønnede film kort efter de forlader biografen, og det håber jeg selvfølgelig, at de vil tage godt i mod,” fortæller Christian Morgan, mediedirektør i YouSee og uddyber:

”Aftalen med Viacom giver ikke kun vores kunder adgang til de nyeste film fra et af Hollywoods største studier, de får også mulighed for at se eller gense en række klassiske film som The Godfather, Star Trek og Shutter Island samt mere end 800 episoder af de største tv-hits fra MTV og Comedy Central.”

Hos Viacom, hvor man kalder underholdningspakken til de danske tv-kunder for Paramount+, er man også begejstrede for aftalen med YouSee.

”Paramount+ er et nyskabende koncept for os og en vigtig videreudvikling af vores betalings-tv-tilbud til vores lineære distributionspartnere”, fortæller siger Andrea Sahlgren, Nordisk direktør i Viacom, og hun fortsætter:

“Det er første gang, vi samler såkaldte first-run filmrettigheder med vores tv-indhold i én fælles Paramount-platform, og gør indholdet tilgængeligt for danske kunder hos YouSee via en streamingtjeneste”.

 

Fakta om aftalen med Paramount

Indholdspakken fra Paramount betyder, at størstedelen af YouSees tv-kunder hvert år får mulighed for at streame de 10-15 største og nyeste film kort efter de forlader biografen.

Fra starten af oktober vil de således kunne se fx Brother Nature, Goat, Allied, Fences, Monster Trucks, Rings og XXX: the Return of Xander Cage.

I løbet af de næste par måneder vil der desuden være premiere på film som Baywatch, Mother, Ghost in the Shell og Transformers: The Last Knight.

Som en del af pakken vil der også være klassiske film som The Godfather I, II and III, Shutter Island, True Grit, Star Trek og Top Gun.

Derudover får de mulighed for at streame mere end 800 episoder af populære tv-programmer fra MTV og Comedy Central – fx South Park, Geordie Shore, Broad City, Inside Amy Schumer og Teen Mom.

Mere end 650.000 husstande med tv fra YouSee får adgang til indholdspakken fra Paramount. Det gælder alle tv-kunder med en Fuldpakke og langt størstedelen af alle tv-kunder med en tv-boks.

En stor del af indholdet vil også løbende blive gjort tilgængeligt på en eller flere af de lineære tv kanaler i YouSees tv-pakker. På den måde får også de kunder, der foretrækker at konsumere indholdet via flow-tv, mulighed for at se med.

 

Annonce:
KILDEYouSee
Forrige artikelBekræftet: Nyrestaureret Matador udkommer snart på Blu-ray og DVD
Næste artikelMicrosoft stopper salg af Xbox One
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.