Forside * Nyheder

Amazon følger med på Apples 4K-prisdump

-

En af de eneste rigtige overraskelser ved Apples seneste presse-event var, at 4K-film på iTunes kommer til at koste det samme som HD-film.

Det var tilsyneladende også overraskende for Amazon, der nu har sat prisen på deres 4K-film drastisk ned. I hvert fald i USA.

Annonce:

Vi har endnu ikke kunnet bekræfte, at dette er tilfældet i Danmark, men hvis du er dansk Amazon Video-bruger og har lagt mærke til prisfaldet, så giv endelig lyd i kommentarsporet herunder.

I USA er prisfaldet så drastisk, at visse film i 4K/UHD nu starter helt nede på 5 dollar. Det skal sammenlignes med, at den normale pris på Amazon før Apples prisdump kunne være helt oppe på 30 dollar for at købe en film til evigt eje i den høje kvalitet.

Nu ser den højeste pris ud til at være 19 dollar, hvilket lige er en enkelt dollar under, hvad Apple tilbyder deres 4K-film til.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.