Forside Nyheder

Apple lancerer Beats-øretelefoner med Lightning-stik

-

Apple fortsætter lanceringsfesten oven på tirsdagens launch af iPhones, Apple TV og Apple Watch Series 3.

Annonce:

Denne gang handler det om Beats-øretelefoner, der dog har et særligt kendetegn, der siger noget om, hvordan Apple tænker.

Længere henne på efteråret dukker urBeats3-øretelefonerne op i butikkerne – med Lightning-stik i bunden. Det er ikke de første øretelefoner med Lightning-stik, men at Apple nu helt rutinemæssigt udsender stik, der kun kan bruges på Apple-produkter, er et klart signal om, at de gerne vil erklære minijack-stikket fuldkommen dødt.

Det skal dog siges, at urBeats3 også kan fås i udgaver med almindeligt hovedtelefonstik, men disse fås kun i et begrænset omfang og i en kedeligere farvepalet. Hvor Lightning-udgaven fås i sort, guld og sølv, fås minijack-udgaven i sort, hvid, blå og grå.

Vi har ikke fået oplyst en dansk pris endnu, men den britiske pris kommer til at ligge på 90 pund, hvilket svarer til cirka 750 danske kroner.

 

Annonce:
Forrige artikelPrisstigning på vej på iPad Pro?
Næste artikelJaybird in-ear rykker på fuld trådløs
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.