Forside Indhold og distribution Film

Bekræftet: Netflix må sige farvel til Star Wars og Marvel

-

To af de helt store film-franchises vil om kun to år ikke længere være at finde på Netflix.

Det står klart, efter Disneys topchef Bob Iger i en Q&A-session under en konference meddelte, at de to cinematiske universer kun vil kunne streames fra Disneys egen streamkingkanal. Det skriver Variety.

Annonce:

Den sidstnævnte åbner sidst i 2019, og indtil nu har det heddet sig, at Netflix var i gang med at forhandle om at få lov at beholde Star Wars- og Marvel-filmene ombord. Men nu ser disse forhandlinger altså ud til at være gået i vasken.

Iger specificerede ikke, om der kun var tale om fremtidige film, eller om det også gælder de film fra de to universer, man lige nu kan finde på Netflix.

Med Disneys beslutning ligner det i højere og højere grad, at man i fremtiden skal abonnere på adskillige services, hvis man vil have adgang til at streame film fra mange forskellige filmselskaber.

Bob Iger annoncerede i øvrigt også, at Disney vil lave fire eller fem spillefilm eksklusivt til streamingtjenesten årligt, og et tilsvarende antal tv-serier.

 

Annonce:
Forrige artikelLG OLED: Medie peger på problem med kvaliteten
Næste artikelSådan sætter man selv et hovedtelefon-stik i iPhone 7
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.