Forside Nyheder

Canal Digitals fremtidige tv-oplevelse bygges på Android TV

-
Foto: Canal Digital

Canal Digital løfter lidt af sløret for næste generation tv-oplevelse der har premiere senere i år.

På IBC-udstillingen i Amsterdam der løftede Google og Canal Digital sløret for at de samarbejder om næste generation tv-oplevelse hos den skandinaviske tv-distributør.

Canal Digitals fremtidige tv-oplevelse bygges på Android TV og lige nu er de ved at lægge sidste hånd på det nye tv-univers.

Annonce:

“Det er både glædeligt og spændende for os at være med til at skabe næste generation af TV-oplevelser. Baseret på Android TV-platformen vil kunderne få en total ny TV-oplevelse med fuld integration mellem live-TV, streaming og andre tjenester. Med den her platform vil vi opfylde vores kunders behov i takt med, at de udvikler sig”, fortæller Ragnar Kårhus, CEO for Canal Digital.

Canal Digital fortæller at de har arbejdet på dette nye tv-univers i et stykke tid, og at der er tale om et fleksibelt underholdnings-univers, hvor live-TV og streaming integreres med Android TV.

De afslører dog ingen detaljer om features og muligheder endnu. Dette var kun en teaser på hvad der venter. Lanceringsdatoen for det nye tv-univers offentligøres inden udgangen af i år.

 

Canal Digital tv-boks med Android TV

– TV-system: DVB-S (satellit) og IPTV (netværk)
– PVR (recorder)
– System leverandør: Technicolor
– Boks fabrikant: LG Electronics
– Modelnr: S70CDS
– Chipsæt (SoC): Marvell Armada 1500 Ultra BG4CT
– CPU: Quad-core 1.5 GHz
– GPU: Vivante GC7000XS
– RAM: 2GB
– Flashram: 16GB
– Android TV: Version 7.0

Kilde: Android TV

 

Annonce:
Forrige artikel3’s kunder kan fra i dag også roame i Thailand
Næste artikelNyt gamer lydsystem med tilslutning for PlayStation 4
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.