Forside Nyheder

IKEA går ombord i Apples AR-satsning med ny app

-

En ny app fra IKEA udnytter de nye muligheder for Augmented Reality i iPhone og iPad.

App’en IKEA PLACE er netop blevet lanceret i Danmark, og med den kan man nu i endnu højere grad end tidligere få et indtryk af, hvordan et givent møbel ser ud i ens stue eller soveværelse, inden man køber.

Annonce:

Som man kan forestille sig, bliver møblet sat ind som et digitalt objekt, når man kigger på virkeligheden gennem sin iPad eller iPhone i app’en.

Dermed har Apple fået sin første, store og praktiske implementering af deres nye AR-satsning. Under WWDC, da Apple første gang for alvor demonstrerede de nye iOS11-muligheder for AR og introducerede verden for ARKit, blev det demonstreret gennem spil.

Det samme var tilfældet, da Apple viste teknologien frem ved sin seneste iPhone-præsentation. Men selvom mange helt sikkert er interesserede i AR-spil (hvilket Pokémon Go jo var et tydeligt eksempel på), så er der nok endnu flere, der er interesserede i IKEA-møbler verden over.

Apple kan altså med IKEA PLACE have den første ’Killer App’ for ARKit på hænderne. Det skal blive spændende at se, om det bliver populært.

Annonce:
Forrige artikelHer er den nye Amazon Fire TV
Næste artikelAmazon præsenterer intelligent vækkeur, medhørshøjttaler og…knap?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.