Forside Produkter Gadgets

Jaybird in-ear rykker på fuld trådløs

-

Nu introduceres Jaybirds første helt trådløse sports-earbuds, designet til at klare det aktive liv.

‘Run’ er nye in-ear øretelefoner fra Jaybird. De er designet ud fra indsigt i topløberes behov for komfort (med tilpasning), ingen kabler, let vægt samt et svedafvisende matriale.

Annonce:

“Jaybird RUN er inspireret af vores atleter, og testet og bygget med løberen i tankerne, der lytter til musik eller podcasts og ønsker at føle sig så fri som muligt”, fortæller Jeff Taylor, Jaybird athlete og partnership manager.

De leveres med et udvalg af udskiftelige tipper og finner til forskellige øreformater, så de kan tilpasses i pasformen. En nanobelægning beskytter mod sved og vandstænk.

De holder i op til 4 timer på en opladning. Den trådløse forbindelse er Bluetooth, og der er indbygget mikrofon og mulighed for klare opkald.

Det medfølgende etui har batteri så øretelefonerne kan oplades på farten. 5 minutters opladning giver en times spilletid, og der er i alt strøm nok til 2 fulde opladninger i etuiet.

 

 

Knappen på siden styrer de forskellige funktioner, som at besvare opkald, starte og stoppe musik, springe frem og tilbage i musikken samt aktivere telefonens taleassistent som Siri eller Google Assistant.

Der er mulighed for at nøjes med at bruge en øretelefon ad gangen. Så kan den anden ligge til opladning imens, og det bliver nemmere at høre trafikken.

Jaybird App’en har en ‘Find My Buds’ der kan hjælpe med at finde øretelefonerne hvis de er blevet forlagt.

Jaybird RUN earbuds kommer i to farver: Drift (hvid med sølvmetal accenter) og Jet (sort med sølvmetal accenter).

 

 

Pris og tilgængelighed

Jaybird Run koster kr. 1.699,-

Kommer ud i butikkerne nu.

 

Annonce:
Forrige artikelApple lancerer Beats-øretelefoner med Lightning-stik
Næste artikelHer er iPhone X
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.