Forside Baggrund

LG OLED: Medie peger på problem med kvaliteten

-
Screenshot fra Ars Technica

Arc Technica: OLED-displayet i LG V30 virker ikke til at være af helt samme kvalitet som hos konkurrenten Samsung.

Det amerikanske tech-magasin Ars Technica tester i disse dage på den nye LG V30 topmodel smartphone, og de er løbet ind i problemer med telefonens OLED display som de ikke mener er af helt samme kvalitet som hos konkurrenten Samsung.

LG V30 er udstyret med et af LG’s egne OLED-paneler, og anmelder peger på kvalitetsproblemer med såvel uens belysning, uens farver og mangel på detaljer i de mørke områder af billeder og video på skærmen.

Annonce:

Problemer som de tidligere har observeret på andre af LGs OLED-displays sidst de var i brug på en smartphone. Det var på telefonerne LG G Flex og G Flex 2.

Nogle år er gået siden Flex-telefonerne i 2013-2015 men nu forsøger LG igen med OLED-display i en smartphone, uden at det lader til at kvaliteten af deres displays er blevet forbedret.

Det uens lys ses på billedet ovenfor hvor Ars Technica sammenligner LG V30 med Samsung Galaxy S8. Begge viser et ensfarvet gråt billede, og det gengiver Samsung-telefonen korrekt mens LG-telefonen både har uens belysning og banding (farve graduering).

I andre billeder viser Ars Technica hvor meget dårligere LG-telefonen er til at gengive detaljer i mørke områder end Samsung-telefonen.

Anmelder noterer dog at det eksemplar der anmeldes er fra en forproduktion (pre-production), men siden problemerne ligner dem de tidligere har set med LG OLED så forventer de ikke at salgsmodellerne er forbedret på det punkt.

Artiklen kan læses i sin helhed hos Ars Technica.

LG V30 ventes ikke officielt til Danmark, men kan dukke op via alternative salgskanaler.

 

Annonce:
Forrige artikelBose har fået en lille ny
Næste artikelBekræftet: Netflix må sige farvel til Star Wars og Marvel
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.