Forside Nyheder

Officielt: Apple-event 12. september

-

Så er det bekræftet. Apple har sendt invitationer ud til pressen, hvor de inviterer til en event 12. september.

Rygterne var allerede gået forud, at det ville blive på denne dato, at Apple afslører de næste iPhones.

Det bliver dog samtidigt den første presseevent i Apples nye, rumskibslignende hovedkvarter i Cupertino.

Her skal pressen samles i det store audtiorium, der naturligvis har fået navnet The Steve Jobs Theatre. Det var trods alt Jobs, der gjorde Apples presseevents til de nærmest halvreligiøse begivenheder, de til tider har været.

Det forventes, at Apple viser nye iPhone 7S og 7S Plus-modeller frem, men også den med spænding ventede jubilæumsmodel, som nogle tror, kommer til at hedde iPhone 8. Derudover kommer der formentlig en Apple TV-model med 4K-opløsning, nyt om den intelligente højttaler HomePod, samt afsløring af AirPlay 2.

Eventen starter som vanligt kl. 10 Californien-tid, som er klokken 19 dansk tid.

Annonce