Forside Produkter HiFi & Surround

Rock ‘Sonos’: Marshall klar med multirum

-

Marshall er klar med en stribe højttalere der kan forbindes i multirum, og understøtter Chromecast, Spotify Connect og Airplay.

Marshalls trådløse multirumsystem bringer musikken til live ved at trække på mere end 50 års erfaring.

Annonce:

Omdan dit hjem til dit helt eget spillested med lyd, der er en livekoncert værdig. Det er ligesom at stå helt oppe foran scenen, lokker lydproducenten.

Afspil trådløst forskellige sange i hvert værelse, eller byg bro mellem værelserne, og afspil samme sang i hele hjemmet. Start med én eller flere højttalere.

Uanset hvor stort eller lille rum du har, findes der en Marshall-højttaler, der kan fylde det ud.

Se dette system som din mulighed for at komme backstage til optrædener af alle sange i verden. Det har aldrig været nemmere at få adgang til alt musik i verden.

Tilslut trådløst med Chromecast built-in, Spotify Connect eller AirPlay, og få adgang til verdens mest populære streamingtjenester.

Alternativt kan du tilslutte din pladespiller via RCA- indgangen, udnytte 3,5 mm-indgangen eller bruge en Bluetooth®-forbindelse

Med syv forudindstillinger, der er tilgængelige med ét tryk, giver denne højttaler dig øjeblikkelig adgang til kunstnere,
albummer og spillelister på Spotify eller via internetradiostationer.

 

 

 

Pris og tilgængelighed

  • Marshall Acton Multi-room kr. 2.800,-
  • Marshall Stanmore Multi-room kr. 3.500,-
  • Marshall Woburn Multi-room kr. 4.600,-

Er i butikkerne fra 21. sep. Kan forudbestilles fra i dag.

 

Galleri

 

Annonce:
Forrige artikelDALI rykker på trådløse aktive højttalere med Callisto
Næste artikelTest af Blaupunkt Q3200 tyverialarm med kameramodul
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.