Forside Produkter Connected Home

Test af Blaupunkt Q3200 tyverialarm med kameramodul

-
Nørd’o’teket tester Baupunkt Q3200

I serien hvor jeg kigger på overvågningskameraer er jeg nu kommet til en komplet tyverialarm: Blaupunkt Q3200 til ca. 3500 kr.

Denne alarm kommer i en startpakke som inkluderer selve alarmen, en dørkontakt en keyfob og enkelt PIR sensor med indbygget kamera

Q3200 er ikke bare en alarm! Der er understøttelse for Zigbee, og dermed kan man bruge alarmen som en smarthome hub. Denne del af funktionaliteten tester jeg først i næste afsnit. Nu er fokus på installationen af alarmen og om den fungerer tilfredsstillende.

Annonce:

Jeg er spændt på om det indbyggede kameramodul kan tage billeder i en tilfredsstillende kvalitet, sammenlignet med min GDS løsning og ikke mindst Ubiquiti G3 kameraet.

Installationen og kvaliteten kan I se i denne video:

Nørd’o’teket

Denne artikelserie bringes i samarbejde med Nørd’o’teket, hvor du kan læse supernørden Steen Garbers Enevoldsen‘s tanker om meget af den teknik du møder i hverdagen.

Annonce:
Forrige artikelRock ‘Sonos’: Marshall klar med multirum
Næste artikelYouSee nyheder: Nye pakkemuligheder, priser mm.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.