Forside Baggrund

Waoo klar med ‘Cloud Recording’

-
Foto: recordere.dk

Waoo’s TV-kunder kan snart optage på nettet og se udsendelserne hvor de vil.

Fra september vil Waoo’s TV-kunder nemlig kunne gemme TV-udsendelser i skyen, og efterfølgende vil de gemte programmer kunne afspilles på både TV-boksen, computere, tablets eller på telefoner via Waoo Web TV.

”TV-scenen i 2017 er kendetegnet ved, at kunderne i højere grad end nogensinde består af en stor gruppe individer med mange individuelle behov. TV er i stigende grad noget, vi ser, når vi vil, og når vi har tid, og det er en af årsagerne til, at streaming har så meget vind i sejlene. Det er den tendens, vi har reageret på,” fortæller Jørgen Stensgaard,” administrerende direktør i Waoo.

Annonce:

Fiberselskabets reaktion på tendensen er Cloud Record, som er en markant nyskabelse på markedet.

”For at imødekomme TV-seernes behov har vi som de første i Danmark udviklet Cloud Record. Med Cloud Record kan man se TV, når man vil, og det er en tjeneste, vi er glade for at kunne tilbyde til vores kunder uden at hæve prisen,” siger Jørgen Stensgaard.

 

 

Video introduktion

På denne video, skudt i forbindelse med pressemødet på IFA-udstillingen, der forklarer Waoo hvordan Cloud Record virker på hhv. telefon, tablet og computer samt tv-boks.

Billede- og lydkvalitet er ikke i top, men forhåbentlig kan den aligevel være med til at give et overblik.

 

 

Slides

Her er et galleri over de ‘slides’ der optræder i videoen ovenfor.

PS. Bemærk de røde pile.

 

30 optagelser i 3 måneder

Tjenesten giver mulighed for at optage 30 programmer, som gemmes i 3 måneder, hvorefter de slettes igen.

Hvis man opdager, at der kører en TV-udsendelse, man gerne ville have set i sin fulde længde, kan man optage fra både TV-boksen eller en anden enhed, og når man sætter optagelsen i gang, bliver hele udsendelsen optaget fra sin begyndelse.

Det er også muligt at planlægge optagelser frem i tiden, så man eksempelvis mandag kan programmere en optagelse til om onsdagen eller om fire uger.

”En anden af de store fordele er, at tjenesten husker, hvor langt du er nået i en given optagelse. Hvis du eksempelvis ser halvdelen af dit program på dit TV, men bliver forhindret i at se resten, kan du sætte optagelsen i gang. Når du på et senere tidspunkt vil se samme optagelse på din telefon, kan du vælge, om du vil se programmet forfra, eller om du vil fortsætte, hvor du slap,” siger Jørgen Stensgaard, der også peger på, at man kan lave såkaldte serieoptagelser.

Det er en funktion, der sikrer, at man får optaget alle afsnittene af yndlingsserien, uden at man manuelt skal sætte optagelsen i gang for hvert afsnit.

En anden feature er, at optagelserne kan administreres fra alle enheder. Det betyder, at hvis man opdager, at lagerpladsen er ved at være fyldt ud, behøver man ikke være i nærheden af sin TV-boks for at slette indhold, man allerede har set – det kan klares fra alle slags enheder.

Optagelserne kan ses overalt i Danmark.

 

 

Pris og tilgængelighed

Waoo Cloud Record koster ikke ekstra og bliver tilgængelig for alle IP TV kunder hos Waoo.

Bliver tilgængeligt på Waoo her i september måned.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.