Forside Indhold og distribution Film

YouSee lancerer på Android tv

-

Med ny app kan alle YouSees kunder med tv-boks streame deres YouSee-indhold på et Android tv i alle husets rum – eller i sommerhuset. App’en er første skridt i en større strategi om at levere indhold på flere platforme.

Et stigende antal danskere anskaffer sig et Android tv, og derfor lancerer YouSee i dag app’en ”YouSee Tv & Film” til Android tv. Dermed er det ikke længere nødvendigt at koble tv’et til et tv-stik for at se sidste sæson af X-Factor eller finalen i Champions League på et ekstra tv i den anden ende af huset.

”Rigtig mange af vores kunder efterspørger bedre muligheder for at kunne se tv i flere af husets rum, og vi vil gerne gøre det nemmere for vores kunder at se tv på netop den måde, der passer dem bedst. Den nye app giver vores kunder mulighed for at se alt det indhold, de kan se via deres tv-boks, direkte på et Android tv. De behøves altså ikke koble fjernsynet til et tv-stik. Det er relevant, hvis man f.eks. har brug for et ekstra tv i soveværelset eller på et børneværelse. Det kunne bestemt også være relevant for de kunder, der har et sommerhus, hvor der ikke er tv-stik,” siger Jacob Mortensen, tv- og bredbåndsdirektør i YouSee.

Annonce:

I den nye app til Android tv er live-tv det centrale omdrejningspunkt, og med app’en får kunderne en tv-oplevelse, der er fuldt på højde med den, de kender fra deres tv-boks.

”Den nye app skiller sig især ud i forhold til afspilningen af live-tv. Ved at gøre hele kundens tv-pakke tilgængelig på Android tv løfter vi kundeoplevelsen og skaber en større fleksibilitet for vores tv-boks kunder. Samtidig rykker streaming-oplevelsen nu endnu tættere på det, man kender fra normalt kabel-tv.”

Lanceringen af den nye app er en del af en større strategi, hvor YouSee ønsker at være tilstede på flere af de platforme, som brugerne benytter.

”Nu har vi udviklet en app til de af vores kunder, der har et Android tv, men vi vil selvfølgelig også gerne give vores kunder med Apple TV eller et andet smart tv mulighed for at få al den underholdning, de har hos os, op på den store skærm,” siger Jacob Mortensen. Han understreger dog, at YouSee fortsat er i udviklingsfasen og derfor ikke kan give et præcist estimat på, hvornår de lancerer flere tv-apps.

 

YouSee TV & Film til Android TV

 

Fakta om YouSees nye app til Android tv

  • ”YouSee Tv & Film” hentes som en normal app via Google Play Store på Android tv
  • Brugerne logger ind med deres normale YouSee-login.
  • Herefter har brugerne adgang til det samme indhold, som de har på deres YouSee Tv & Film-tjeneste og deres tv-boks (dog kan de ikke optage programmer).
  • Streaming-tjenesten YouSee Tv & Film er gratis for alle YouSee tv-kunder

Alle kunder med tv-boks kan bruge den nye app til Android tv. Læs mere på yousee.dk/androidtv.

 

Annonce: