Forside Nyheder

Amazon dropper De Niro-serie på grund af Weinstein-skandale

-

Harvey Weinsteins sex-chikane og seksuelle overgreb får nu konsekvenser for Amazon.

En af de serier, der var allermest ventet fra Amazons hånd, er nu blevet aflyst. Serien, der ikke havde noget navn endnu, havde meget højprofilerede navne som Robert De Niro og Julianne Moore i hovedrollerne og var instrueret af David O. Russell.

Annonce:

Serien var nemlig produceret af The Weinstein Company, med bl.a. den skandaleramte Harvey Weinstein i front. Både Russell, Moore og De Niro bakker dog op omkring Amazons beslutning om at trække sig og aflyse serien som konsekvens af oplysningerne, der er kommet frem om Weinstein.

Samtidig er Amazon i gang med at prøve at fravriste rettighederne til serien ’The Romanoffs’ fra The Weinstein Company, sådan at Amazon kan undsige Weinstein fuldstændigt.

Amazon ligger dog også og roder med sin egen, lignende skandale. Roy Price, der var ansvarlig for Amazon Studios, er blevet suspenderet efter anklager om sex-chikane fra en producer.

Annonce:
Forrige artikelTag og Bink er med i den kommende Han Solo-film
Næste artikelHuawei præsenterer Mate 10 Pro
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.