Forside Nyheder

Amerikanerne vil hellere have iPhone 7 end iPhone 8

-

I Apples hjemland er der ikke ret stor interesse for iPhone 8.

Ifølge analysefirmaet KeyBanc Capital Markets sælger Apple faktisk lige nu flere eksemplarer af iPhone 7 end iPhone 8 i USA. Det skriver Reuters.

Annonce:

iPhone 7 er traditionen tro blevet sat ned i pris efter lanceringen af iPhone 8, og når folk sammenligner de to telefoner, er der meget der tyder på, at de synes iPhone 7 er god nok til deres behov – så de sparer pengene.

Det kunne man også se på de manglende køer og antallet af iPhone 8-eksemplarer, der var tilbage efter lanceringen i september.

Der er formodentlig også en hel del mennesker, der afventer udgivelsen af iPhone X, der kommer 3. november og sættes i forsalg d. 27.

Ifølge rapporten fra KeyBanc Capital Markets er der tale om en signifikant mængde af folk, der ifølge firmaets undersøgelse har valgt at investere i iPhone 7 i stedet for iPhone 8. En større gruppe iPhone-fans venter altså ikke på X’eren, og hvor meget dette fænomen kommer til at betyde for iPhone X-salget finder vi først ud af om nogle uger.

Annonce:
Forrige artikelKlar til fernisering? – Elgiganten åbner Samsung galleri
Næste artikelSikkerheds-alarm: De fleste Wi-Fi-netværk er ikke længere sikre
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.