Forside Nyheder

BBC: Blue Planet II får tv-premiere. UHD Blu-ray på vej

-
Foto: BBC

BBC er nu klar med den næste store naturserie, Blue Planet II. Se seneste trailer her.

Er du til de store flotte naturserier så er BBC nu klar med den næste. Efter succesen med ‘Planet Earth II’ der kommer nu ‘Blue Planet II’ – eller på dansk: Den blå planet II.

Igen er det Sir David Attenborough der har indtalt og den er selvfølgelig optaget i 4K-kvalitet.

Annonce:

Det er BBC Studios Natural History Unit der står bag denne nye naturserie. Det er samme enhed som også producerer Planet Earth m.fl.

Som titlen antyder, så handler del 2 af ‘Den blå planet’ om livet i verdenshavene. Holdet bag har filmet verden over i 4 år.

“Jeg er virkelig begejstret for at være med i denne nye udforskning af de undersøiske verdener. De have som dækker det meste af vores planet, men er stadig rummer mest ukendt”, fortæller Sir David Attenborough.

Blue Planet II vil tage seerne med til helt nye uventede landskaber, som metan-vulkaner der pludselig går i udbrud 650 meter under havoverfladen i den mexikanske golf. I Stillehavet var teamet bag serien vidne til et fænomen der kaldes ‘kogende hav’, og for første gang nogensinde dykkes ned i Antarktis med bemandede undervandsbåde.

 

Trailer

 

Galleri

 

Tilgængelighed

Blue Planet II har tv-premiere i hjemlandet Storbritanien d. 29/10, og den vil bl.a. blive sendt på kanalen BBC Earth, der også kan modtages i Danmark.

DR har også købt serien og oplyser til recordere.dk at de sender den i det nye år, men at den endnu ikke er programsat, så derfor kendes datoerne ikke endnu.

Serien vil, udover DVD og Blu-ray, også blive udsendt på 4K UHD Blu-ray senere. Dato for UHD-udgaven er endnu ukendt.

 

Annonce:
Forrige artikelDiscovery og Snapchat indgår Pan-Europæisk samarbejde
Næste artikelTavshed om ‘Olsen Banden’-kup i Power
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.