Forside Indhold og distribution Film

Filmperler: Ny dansk streamingtjeneste

-
Foto: recordere.dk

Filmtjenesten Filmperler er en ny dansk streamingtjeneste for de mere kunsteriske og smalle film.

En ny dansk filmtjeneste er klar til at streame film til det danske publikum.

Filmperler hedder den og her er fokus at få de kunstneriske og smalle film ud til publikum. Bag den nye streamingtjeneste står Angel Films.

Annonce:

“Vi har kurateret de specielle film, der ellers forsvinder på Netflix, som satser på de mere kommercielle film og serier.Vi satser på den lille film. Lille i forhold til publikumspotentiale, ikke lille i forhold til format”, fortæller Peter Sølvsten Thomsen, distributionschef hos Angel Films, til Politiken.

Her ved starten er der 200 film på tjenesten her i blandt den islandske film ’Om heste og mænd’ og danske Annika Bergs ’Team Hurricane’.

Filmene vælges ikke efter ratings på IMDB, men ud fra om de eksempelvis har været nomneret til – eller vundet – priser på filmfestivaler.

Se også: FilmLounge, den 2. nye danske filmtjeneste åbner snart

 

Sådan ses med

Filmperler benytter videotjenesten Vimeo og det betyder at alle steder hvor Vimeo-app er tilgængelig kan filmene afspilles.

Der understøttes computer, tablet og smartphone, også med Airplay og Chromecast. Smart TV og medieafspillere med Vimeo app tilgængelig vil også kunne se med her.

Der oprettes en konto (et login) hos Vimeo.com og når en film så er lejet eller købt på Filmperler vil den være tilgængelig i Vimeo.

Se mere på filmperler.dk

 

Annonce:
VIAPolitiken
Forrige artikelFilmLounge: Den 2. nye danske filmtjeneste åbner snart
Næste artikelEndelig: Nu begynder kunderne at få deres NEEO fjernbetjeninger
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.